Dijana Janković iskače iz frižidera: Novi ugao doma pevačice (FOTO)

Izvor: Story, 01.Avg.2014, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijana Janković iskače iz frižidera: Novi ugao doma pevačice (FOTO)

Mlada pevačica, koja je nedavno podigla veliku prašinu, pozirala je pored otvorenog i punog frižidera

Dijana Janković nedavno se našla na udaru domaće publike kada je za nekoliko televizijskih emisija otvorila vrata svog doma u kome živi sa suprugom Danielom Rokvićem.

Publika joj je tom prilikom zamerila što se previše hvalila svojim liftom, Fendi nameštajem, Versace pepeljarom i vaznom, ali i stvarima koje je dobila na poklon od svog uspešnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << supruga.

* Pogledajte zbog čega je Karleuša tužila Dijanu Janković *

Sada se na internetu pojavila fotografija na kojoj Jankovićeva pozira pored punog frižidera, a korisnici društvenih mreža su je okarakterisali kao primer iskakanja iz frižidera.

(Izvor: Opera17)

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MOŽE LI NIŽE: Kako Dijana Janković dokazuje bogatstvo!

Izvor: NaDlanu.com, 01.Avg.2014

Nakon što joj je publika zamerila da se previše hvali "Fendi" nameštajem", Dijana je odlučila da napravi jednu drugačiju fotku...Mlada pevačica Dijana Janković nedavno se našla na udaru domaće publike kada je za nekoliko televizijskih emisija otvorila vrata svog doma u kome živi sa suprugom...

Nastavak na NaDlanu.com...

NE ZNA ZA GRANICU: Dijana Janković pozira pored punog frižidera

Izvor: Press, 02.Avg.2014, 13:21

Mlada pevačica Dijana Janković nedavno se našla na udaru domaće publike kada je za nekoliko televizijskih emisija otvorila vrata svog doma u kome živi sa suprugom Danielom Rokvićem.. Publika joj je tom prilikom zamerila što se previše hvalila svojim liftom, "Fendi" nameštajem", "Versaće"...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.