ASUS Maximus V Formula na Computexu

Izvor: PCAxe.com, 07.Jun.2012, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASUS Maximus V Formula na Computexu

ASUS Republic of Gamers Maximus V Formula donosi tradicionalni ROG kvalitet za najnoviji kompjuterski hardver i igranje. Kako dolazi sa implementiranim Intel Z77 čipsetom podržava i drugu i treću generaciju Intel Core procesora. Zarad potpuno stabilnog hlađenja koje zahtevaju gejmeri i moderi, u ovu ploču je ugrađen Fusion Thermo - ekskluzivna kombinacija hlađenja koja omogućava i vazdušno i vodeno hlađenje. SupremeFX IV audio tehnologija daje zvuk višeg kvaliteta za igre i sve multimedijalne sadržaje, dok GameFirst II, opcija koja smanjuje vreme odziva i ublažava kočenje, doprinosi boljem i lakšem onlajn igranju i VoIP telefoniranju. Ugrađeni mPCIe Combo sa dual-band WiFi-em i Bluetooth 4.0 pruža dodatne mogućnosti za povezivanje i doprinosi većoj fleksibilnosti, a Maximus V Formula/ThunderFX SKU se isporučuje sa multiplatformskim pojačalom za slušalice.

Nastavak na PCAxe.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ASUS lansira Maximus V Formula igračku matičnu ploču

Izvor: ItRešenja.com, 07.Jun.2012

ASUS Republic of Gamers Maximus V Formula donosi tradicionalni ROG kvalitet za najnoviji kompjuterski hardver i igranje. Kako dolazi sa implementiranim Intel Z77 čipsetom podržava i drugu i treću generaciju Intel Core procesora. Zarad potpuno stabilnog hlađenja koje zahtevaju gejmeri i moderi, u...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.