Treća epizoda Insajdera o Er Srbiji: Ko je dobio, a ko gubi

Izvor: N1 televizija, 24.Apr.2018, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treća epizoda Insajdera o Er Srbiji: Ko je dobio, a ko gubi

Država Srbija je u kompaniju Er Srbija uložila više novca od Etihada. Ta činjenica ne bi bila sporna da je kompanija postala profitabilna. Međutim, prema svim dostupnim informacijama i analizi finansijskih izveštaja, kompanija je ostvarila dobit na kraju 2014, 2015. i 2016. godine zahvaljujući donacijama države Srbije.

U slučaju da, na primer, Etihad odluči da proda svoj udeo u Er Srbiji od 49 odsto za samo jedan evro, neće izgubiti ništa, jer je, prema istraživanju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Insajdera, kompanija Etihad, u poslovanju sa zajedničkom kompanijom Er Srbija zaradila oko 40 miliona dolara - praktično isto novca koliko je u zajedničku kompaniju uložila.

Sve informacije o poslovanju kompanije predstavljaju poslovnu tajnu. Nadležne institucije su potpuno zatvorene za bilo kakve informacije i odgovore.

Samo na osnovu prikupljenih činjenica koje ste videli u prethodne dve emisije i koje ćete videti poslednjoj epizodi serija, a do kojih je ekipa Insajdera došla tokom istraživanja, analize i ukrštanja podataka, opravdano se postavlja pitanje da li je posao sa Etihadom bio dobar ili štetan za Srbiju.

Treća epizoda serijala "Srpsko-arapska posla" na programu je TV N1 večeras u 21h.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.