Šta će biti sa Nacionalnim stadionom?

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2020, 19:51

Šta će biti sa Nacionalnim stadionom?

Pre korone postojao je jasan plan, očekivao se početak realizacije, da li se sada nešto menja?

Izgradnja Nacionalnog stadiona dugo se već planira i najavljuje, još iz vremena dok je Tomislav Karadžić bio predsednik FSS, potom je ta tema izbila u prvi plan posle pobede našeg nacionalnog tima nad Albanijom, ali prošle godine su ti planovi najviše intenzivirani i konkretizovani.

Međutim, usledila je pandemija koronavirusa, pa se postavlja pitanje da li će se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prioriteti promeniti u narednom periodu.

Izgleda da hoće, pošto je ''Insajder'' objavio da je dobio potvrdu u kancelariji Programa ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP-a) koji je tender trebalo da sprovede da ''zbog kovid19 krize Vlada Srbije u ovom momentu nije u mogućnosti da preuzima nove finansijske obaveze, usled čega je tender poništen''.

Teško je očekivati da će se od pripremljenog plana odustati, ali fudbalska javnost kojoj je izgradnja novog stadiona značajna, moraće da se strpi još neko vreme.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.