Nova opcija na Instagramu uplašila one koji vole da špijuniraju

Izvor: B92, 26.Nov.2016, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova opcija na Instagramu uplašila one koji vole da "špijuniraju"

Društvenim medijima počela je da se širi glasina da će Instagram, svaki put kada slikate ekran unutar njihove aplikacije, kako biste sačuvali nečiju fotografiju, tu osobu o tome da obavesti, piše Biznis Insajder. Međutim, to nije istina.

Ono što je istina je da će Instagram obavestiti drugog korisnika u slučaju da ste screenshotovali njegovu privremenu običnu, sliku ili video poruku, koju vam je direktno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poslao.

Instagram je naime nedavno najavio uvođenje mogućnosti slanja privremenih poruka - po uzoru na Snapchat.

"Nakon što snimite fotografiju ili video, kliknite na strelicu kako biste ih poslali privatno. Možete ih poslati pojedincu, grupi ili oboma istovremeno. Pošaljite što god želite, od internih štoseva do najgorih selfija. Međutim, za razliku od drugih direktnih poruka, ove fotografije i videi će nestati iz inboksa vaših prijatelja nakon što ih pogledaju. Videćete ako su ih pogledali dva puta ili ako su spremili screenshot poruke", napisali su iz Instagrama, a prenosi Jutarnji list.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova opcija na Instagramu uplašila one koji vole da "špijuniraju"

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2016, 13:43

Društvenim medijima počela je da se širi glasina da će Instagram, svaki put kada slikate ekran unutar njihove aplikacije, kako biste sačuvali nečiju fotografiju, tu osobu o tome da obavijesti, piše Biznis Insajder. Međutim, to nije istina...Ono što je istina je da će Instagram obavijestiti...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.