Izvor: Piplmetar.rs, 24.Jul.2023, 05:31

Mitrović na putu ka Saudijskoj Arabiji: Fulam popustio, dogovor sa Al Hilalom na pomolu

Čini se da je rešenje zapetljane situacije na vidiku

Foto: AP/Tanjug


Aleksandru Mitroviću će se ispuniti želja da ode u Saudijsku Arabiju.
Kako javlja najpoznatiji i najupućeniji „insajder“ na fudbalskoj pijaci, Fabricio Romano, Fulam je počeo da popušta i dogovor oko obeštećenja sa Al Hilalom samo što nije pao.
– Al Hilal i Fulam su na pragu dogovora >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << za Aleksandra Mitrovića. Završni detalji se rešavaju – objavio je na Tviteru čuveni novinar.
Understand Al Hilal and Fulham are on the verge of reaching an agreement for Aleksandar Mitrović! Final details being sorted 🚨🔵🇸🇦 #AlHilalPlayer agreed terms days ago, he wants the move and clubs are now close after two bids rejected.⚪️⚫️ Fulham will sign Raúl Jiménez. pic.twitter.com/Sf5gCeNjup— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 23, 2023
Srpski reprezentativac je odavno dogovorio lične uslove i verovatno je reč o basnoslovnoj plati zbog čega i verovatno insistira na transferu.
Iskusni napadač je rešio da ne igra za Fulam tokom pripremnog perioda što je potvrdio i trener Marko Silva.
U međuvremenu, za koliko obeštećenje su uspeli da Fulam i Al Hilal se dogovore nije poznato, ali se zna da je nedavno treća ponuda od saudijskog kluba iznosila 40 miliona evra.
Mitrovićeva zamena na „Krejven kotidžu“ bi trebalo da bude Raul Himenez.
(Telegraf.rs)


Video: Duljaj ne zna šta će biti s Dijabateom: Čak i ako se pojavi, ne znam da li će biti deo tima

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Fulam popustio, dogovor sa Al Hilalom na pomolu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Jul.2023

Čini se da je rešenje zapetljane situacije na vidiku Aleksandru Mitroviću će se ispuniti želja da ode u Saudijsku Arabiju. Kako javlja najpoznatiji i najupućeniji “insajder” na fudbalskoj pijaci, Fabricio Romano, Fulam je počeo da popušta i dogovor oko obeštećenja sa Al Hilalom samo...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.