Izvor: Blic, 26.Nov.2016, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Instagram špijunira za vas

Društvenim medijima se širi glasina da će Instagram svak puta kada snimite ekran u okviru njihove aplikacije dok pregledavate nečije fotografije tu osobu obavestiti o tome, piše Biznis insajder.

To jednostavno nije prava istina. Ono što je istina je da će Instagram obavestiti drugog korisnika u slučaju da ste napravili printskrin njegove privremene foto ili video poruke koju vam je direktno poslao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Instagram now tells you if someone takes a screenshot. Be careful 😂 pic.twitter.com/M3vd7MkQau

Instagram je nedavno najavio uvođenje mogućnosti slanja privremenih poruka - po uzoru na Snepčet. Neki korisnici su obaveštenja o skrinšotovima tih poruka pogrešno protumačili i pomislili da to važi za sve vrste objava na Instagramu.

- Nakon što snimite fotografiju ili video, kliknite na strelicu kako biste ih poslali privatno. Možete ih poslati pojedincu, grupi ili istovremeno. Pošaljite šta god želite, od internih štoseva do najgorih selfija. Međutim, za razliku od drugih direktnih poruka, ove fotografije i video poruke će nestati iz inboksa vaših prijatelja nakon što ih pogledaju. Videćete ako su ih pogledali dva puta ili ako su napravili printskrin poruke - napisali su iz Instagrama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Instagram obaveštava ukoliko neko fotografiše vaše poruke

Izvor: N1 televizija, 26.Nov.2016

Na društvenim mrežama su počele da se šire glasine da će Instagram svaki put kad fotografišete ekran unutar njihove aplikacije dok pregledate nečije fotografije tu osobu o tome obavestiti, piše Business Insider. Međutim, to naprosto nije istina...Ono što je istina je da će Instagram obavestiti...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.