Insajder časti

Izvor: Glas javnosti, 30.Dec.2009, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Insajder časti

Rambo: Kad ovi iz uprave Zvezde plate piće, odigraću oproštajnu utakmicu na našoj „Marakani“Lukić: Ako se usliše pozivi glavnog urednika B92 teško da ćemo naći bilo kog sponzora, pa i za jedno piće

Junak Brazila i fudbaler Flamenga Dejan - Rambo Petković (37), koji u zemlji karioka doživljava drugu fudbalsku mladost, tvrdi da ipak ne postoje skoro nikakve šanse da karijeru završi u Crvenoj zvezdi, ali da bi voleo da oproštajni meč odigra na „Marakani“. Na promociji >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << filma koji se bavi njegovom neverovatnom karijerom novinarima je rekao da ne zna ni kada će doći kraj aktivnom igranju fudbala..

- Postoji izreka „nikad ne reci nikad“, tako da to neću reći, ali nisu realne šanse da karijeru završim u Zvezdi. Dakle, nije 100 odsto sigurno da neću.

Ali, evo, ako moji drugari iz uprave odluče da plate piće, dogovorićemo se za oproštajnu utakmicu - rekao je Petković. Na tu njegovu opasku, predsednik Zvezde Vladan Lukić i sportski direktor Ivan Adžić u šali su dobacili da je to preskupo.

ZVEZDA OTELA PARTIZANU MIKIĆA

Nikola Mikić i Milan Jeremić su postali fudbaleri Crvene zvezde! Ivan Adžić, sportski direktor „crveno-belih“, zadovoljno trljao ruke na promociji novih fudbalera, posebno zbog Mikića, kojeg je ispred nosa preoteo ljutom rivalu Partizanu. Obojica su s „crveno-belima“ potpisali ugovore na 3,5 godina. Napredak se praktično sve bio dogovorio s Partizanom, a onda je Nikola Mikić (24) nakon što se javila Crvena zvezda u poslednjem trenutku odlučio da obrne smer. Izabrao je dres sa brojem 14.

Predstavnici sedme sile u šali su pitali Lukića da li će moći da pronađu sponzora da plate piće za Petkovićevu oproštajnu utakmicu, ali je Lukić odgovorio nešto ozbiljnije.

- Ako se usliše pozivi glavnog urednika televizije B92 Verana Matića, teško da ćemo naći bilo kog sponzora za bilo šta, pa i za jedno piće - rekao je Lukić, aludirajući na hajku posle emisije „Insajder“, koja se u poslednjem izdanju bavila kriminalcima među fudbalskim navijačima, i u kojoj je Veran Matić pozvao eventualne sponzore da bojkotuju fudbalske klubove s prbolematičnim navijačima.  

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.