Insajder: Zavera ćutanja?

Izvor: B92, 11.Mar.2012, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Insajder: "Zavera ćutanja?"

Beograd -- U ponedeljak, 12. marta navršava se devet godina od ubistva premijera Zorana Đinđića. Sutra u 20 časova na B92 pogledajte Insajder "Zavera ćutanja?".

Pripadnici JSO-a, Milorad Ulemek Legija i Zvezdan Jovanović, kao i pripadnici "zemunskog klana", osuđeni su pravosnažno na ukupno više od 300 godina zatvora.

Do danas međutim, nisu otkriveni nalogodavci.

Demokratska stranka na čijem je čelu bio Đinđić, na vlasti je od 2008. godine, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ni za vreme njihovog mandata nije rasvetljena politička pozadina ubistva .

Od 2004. godine do danas, novinari "Insajdera" uradili su 28 emisija povodom ubistva premijera, otkrili mnoge do tada strogo čuvane tajne koje su šokirale Srbiju, ali ni to nije nateralo predstavnike nadležnih institucija da sve oko ubistva istraže od početka do kraja.

Zbog takvog ćutanja , u ovoj emisji videćete najvažnije činjenice koje su dovele do ubistva premijera Srbije, kao i šta se sve dešavalo tokom sudskog postupka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.