Insajder: Zabrana gradnje malih hidroelektrana u zaštićenim područjima

Izvor: Danas, 25.Mar.2019, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Insajder: Zabrana gradnje malih hidroelektrana u zaštićenim područjima

Izgradnja malih hidroelektrana mogla bi ubuduće da bude zabranjena u zaštićenim područjima, što je predvidjeno izmenama Zakona o zaštiti prirode koje će uskoro predložiti Ministarstvo zaštite životne sredine, objavio je Insajder. Članak Insajder: Zabrana gradnje malih hidroelektrana u zaštićenim područjima se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Insajder: Zabrana gradnje malih hidroelektrana u zaštićenim područjima

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Mar.2019

Izgradnja malih hidroelektrana mogla bi ubuduće da bude zabranjena u zaštićenim područjima, što je predviđeno izmenama Zakona o zaštiti prirode koje će uskoro predložiti Ministarstvo zaštite životne sredine, objavio je danas Insajder..."Da li će zaista ova zabrana stajati u finalnoj verziji...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.