Insajder: Apelacioni sud ukinuo rešenje o pritvoru uzbunjivaču iz Krušika

Izvor: Danas, 14.Okt.2019, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Insajder: Apelacioni sud ukinuo rešenje o pritvoru uzbunjivaču iz Krušika

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je rešenje Višeg suda o određivanju pritvora IT stručnjaku iz fabrike "Кrušik" A.O, koji je navodno bio novinarski izvor za objavljivanje informacije o poslovima sa izvozom oružja, a koji se dovode u vezu sa ocem ministra policije Nebojše Stefanovića, preneo je Insajder. Članak Insajder: Apelacioni sud ukinuo rešenje o pritvoru uzbunjivaču iz Krušika se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Regionalni program: Aktuelno

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Okt.2019, 09:57

Međunarodni i kosovski stručnjaci ispitaće moguće trovanje jedanaest verifikatora glasova sa nedavnih parlamentarnih izbora na Kosovu nakon kontakta sa kovertama iz Srbije. Apelacioni sud u Beogradu ukinuo prvostepeno rešenje o određivanju pritvora IT stručnjaku iz fabrike "Кrušik" u Valjevu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.