TEŠKI INCIDENT: Tri žene napale muškarca na projekciji filma “50 nijansi sive”

Izvor: NaDlanu.com, 16.Feb.2015, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKI INCIDENT: Tri žene napale muškarca na projekciji filma “50 nijansi sive”

Tri žene su privedene i zadržane u policiji nakon napada na jednog čoveka tokom prikazivanja filma “50 nijansi sive”, prenosi “The Scotsman”.

Žrtva je bila napadnuta kada je zatražila od grupe glasnih i agresivnih žena da budu tiše. Policija je reagovala na prijavu incidenta u Grosvenor bioskopu u zapadnom delu Glazgova u subotu uveče. Predsavnici G1 Grupe, u čijem vlasništvu je bioskop u kojem se dogodio napad, dematovali su informaciju da je žrtva isečena >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << staklom od vinske boce uz napomenu da napadnuti muškarac nije zadržan na bolničkom lečenju.

“Ovo je izolovani incident, koji je brzo lokalizovan akcijom bioskopskog obezbeđenja. Koliko znamo, policija je reagovala i uhapsila izgrednike”, stoji u saopštenju G1 Grupe.

Škotska policija je saopštila da su tr žene, starosti 31, 38. i 51. godinu uhapšene zbog pravljenja nereda u bioskopu.

Očevici ovog nesvakidašnjeg događaja ističu kako su se žene ponašale izuzetno agresivno i da su gađale flašom muškarca koji je tražio od njih da budu tiše.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.