Klincevič: SAD nisu u stanju normalno da se razvijaju u odsustvu protivnika

Izvor: Vostok.rs, 15.Jun.2019, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klincevič: SAD nisu u stanju normalno da se razvijaju u odsustvu protivnika

Član Komiteta za odbranu i bezbednost Saveta Federacije Franc Klincevič izjavio je da ne sumnja u to da su „dokazi“ SAD o krivici Irana za incident s tankerima u Omanskom zalivu isfabrikovani od početka do kraja.
„Ne sumnjam u to da je sve to isfabrikovano od početka do kraja. Iranu se mogu prebaciti mnogi gresi, ali optuživati ga za odsustvo zdravog razuma je očigledna besmislica. Iran nikada neće raditi ono što može da mu nanese štetu“, napisao je Klincevič na svojoj stranici na Fejsbuku. On je dodao da SAD, verovatno, nisu u stanju normalno da se razvijaju u odsustvu protivnika. Prema njegovim rečima, predsednik SAD Donald Tramp je dugo birao koga da izabere za oličenje zla, Severnu Koreju ili Iran. „I najzad je izabrao“, napisao je Klincevič i dodao da ne misli da bi se ta odluka mogla nazvati srećnom.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.