HOROR NA LINIJI 860 ZA OBRENOVAC: Migranti vozačima prete odsecanjem glave?! Napad snimili preplašeni putnici (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2019, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR NA LINIJI 860 ZA OBRENOVAC: Migranti vozačima prete odsecanjem glave?! Napad snimili preplašeni putnici (VIDEO)

Sinoć snimljen incident na Savskom trgu

Incidentna situacija na Savskom trgu, polaznom stajalištu linije 860, snimljena je kasno sinoć, kada je grupa migranata pokušala da uđe u autobus bez plaćene karte. Situacija je eskalirala pošto je jedan od njih krenuo u fizički obračun sa vozačem i potpuno izgubio kontrolu, da bi ga na kraju smirivali i zadržavali ostali migranti.

Ovaj problem, međutim, dešava se svakodnevno. Scenario je isti - grupa muškaraca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokušava da uđe u vozilo, svađaju se sa vozačem i putnicima, prete, udaraju pesnicama...

- Sinoć je situaciju smirila jedna grupa mladića koji su se nalazili u autobusu, inače, ne znamo kako bi se završilo. Svakodnevno imamo problem sa migrantima koji neće da plate kartu, pa ulaze u raspravu sa vozačem i putnicima. Prete, gestikuliraju kao da će mu odseći glavu, pucati... Nismo imali zabeležen fizički napad na vozača, uglavnom su to pretnje, ali dešava se i da udaraju pesnicama o staklo - kazali su iz prevoznika "Strela Ub".

Često ne postoji način da vozač onemogući takvim putnicima da uđu u autobus i onda nastaju drugi problemi.

- Maltretiraju putnike, ostavljaju flaše, naprave haos u autobusu. Naši ljudi ne znaju šta da rade. Uvek ih je po 4 do 6 u grupi. Dešava se da uđe, na primer, njih šestoro, a da kupe tri karte. Odbijaju da izađu i niko ne može da ih izbaci - kažu u "Streli".

Kako kažu, njihova vozila za Obrenovac su nova, i ne mogu da dozvole da putnici, bili to migranti ili ne, koji neće da plate kartu ulaze i uništavaju autobuse.

Najlepša provalnica na svetu je VRELA HRVATICA: Procurio snimak njene PLJAČKE, a ono što je rekla na sudu ostaviće vas u ŠOKU (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PODIVLJALI MIGRANTI NAPALI VOZAČA AUTOBUSA ZA OBRENOVAC! Incident snimili preplašeni putnici! (VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 30.Avg.2019

Incidentna situacija na Savskom trgu, polaznom stajalištu linije 860, snimljena je kasno sinoć, kada je grupa migranata pokušala da uđe u autobus bez plaćene karte.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.