DRAMA U TROLI 29 NA CRVENOM KRSTU: Šofer blokirao ceo saobraćaj zbog MALOG PSA!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Maj.2016, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U TROLI 29 NA CRVENOM KRSTU: Šofer blokirao ceo saobraćaj zbog MALOG PSA!

U trolejbusu na liniji 29, na Crvenom krstu u Beogradu dogodio se incident, kada je vozač zaustavio vozilo i skoro sat vremena odbijao da vozi dalje, zbog putnika koji je sa sobom vodio malog psa.

Prema rečima putnika, iako niko od njih nije ni primetio životinju u čovekovoj torbi, jer mu je iz nje virila samo glava, vozač nije želeo da pusti njegovog vlasnika u trolu, odbijajući da nastavi vožnju.

Pozivajući se na propis koji putnicima u javnom gradskom prevozu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << dozvoljava da sa sobom vode kućne ljubimce visine do 40 centimetara, vlasnik psa je insistirao na tome da mu se dozvoli ulazak u trolu, nakon čega je nastao haos.

- Vozač nije dozvolio da gospodin sa psom uđe u prevoz, niti da nastavi dalju vožnju, samim tim iživljavajući se se nad ostalim putnicima, među kojima je bila i jedna trudnica u poodmakloj trudnoći.

Foto: Tanjug

Naglasila bih da je gospodin  psa držao u torbi i da se niko od putnika nije protivio njegovom ulasku u prevoz - rekla je za "Telegraf" jedna od putnica Nataša Gvozdenović.

Iako je prema Odluci o javnom linijskom prevozu putnika na teritoriji grada Beograda, koju je donela Direkcija za javni gradski prevoz, a usvojila Skupština grada Beograda, vožnja sa ljubimcem dozvoljna samo ukoliko se ta životinja nalazi u posebnom transporteru (i ako njena visina ne premašuje 40 centimetara), onemogućavanje putnika da sat vremena odu tamo gde su krenuli, kao i ometanje saobraćaja, se ipak čini drastičnom merom.

Da li se sa ovim slažu i nadležni u Gradskom saobraćaju Beograd, kao i da li će dotični vozač biti sankcionisam - nismo uspeli da saznamo.

Podsećamo, u moru uznemirujućih momenata u javnom gradskom prevozu, kao što su pijani i agresivni putnici, preprodavci koji unose svoje štandove i gomilu torbi, pa i pokućstvo,  najveći problem s kojim se susreću vozači GSP-a, bila je jedva vidljiva domaća životinja i u aprilu prošle godine, kada je zbog jednog maltezera takođe obustavljen saobraćaj.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Trudnica snimala DRAMU U TROLI 29 na Crvenom krstu! Niko nije imao pojma! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Maj.2016

Trudnica M.L. iz Beograda propustila je pregled kod lekara, zahvaljujući vozaču trolejbusa koji je blokirao saobraćaj na Crvenom krstu na sat vremena, jer nije želeo da vozi čoveka sa malim psom...Kako nam je ispričala, na stanici na Crvenom krstu, oko podneva, u trolu na liniji 29 pokušao...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.