Stiže nam Ikea?! Pljuštaće razvodi

Izvor: B92, 21.Dec.2018, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže nam Ikea?! Pljuštaće razvodi

Posle nekoliko godina spekulacija, švedski lanac trgovina nameštajem Ikea otvara centar na Novom Zelandu.

Samo nekoliko sati od objave ova vest postala je glavna tema na ostrvu koji je udaljen nekih 2.000 kilometara od Australije. Pa je tako zasluge za dugoočekivano otvaranje trgovine sebi pripisao ministar spoljnih poslova Vinston Peters, navodeći da je ključ realizacije projekta bilo nedavno otvaranje novozelandske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ambasade u Stokholmu.

„Pre otprilike dva meseca otvorili smo ambasadu u Stokholmu, a sada smo primili ovu odličnu vest kako Ikea konačno otvara svoja vrata i kod nas. Mogli su ovo da urade i puno pre, ali nisu, mi smo napravili prvi korak, a oni nam sada pokazuju svoju zahvalnost“, istakao je ministar.

Da je ovo zaista bila velika vijest za građane Novog Zelanda pokazuje i to što je samo sat vremena nakon što je informaciju o dolasku švedskog lanca nameštaja objavila njihova najveća medijska kuća, na ostrvu nastala prava 'mala drama'. U tom trenutku Ikea je postala glavna tema rasprave na Tviteru.

I dok su neki pozdravljali ovu odluku i radovali se kako konačno i kod njih dolaze poznate ćufticee, drugi su pak celu priču okrenuli na šalu.

Tako je Caitlin Cherry u svojoj objavi šaljivo napisala kako će ovaj pothvat dovesti do velikog broja razvoda jer je slaganje njihovog nameštaja pravi recept za svađu, prenosi Novac hr.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.