Noviteti na 53. Sajmu nameštaja u Beogradu

Izvor: Blic, 03.Nov.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noviteti na 53. Sajmu nameštaja u Beogradu

Na Beogradskom sajmu će se od 10. do 15. novembra održati 53. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije. Po prvi put na sajmu će se predstaviti švedska kompanija Ikea.

Posetioci sajma će pored asortimana Ikee, moći da pogledaju i ponudu kompanija koje se nekoliko godina nisu pojavljivale na sajmu: Simpo Vranje, Forma Ideale, Vitorog i Natuzzi.

Atrakciju u okviru sajamske ponude predstaviće se američki proizvođač Herman Miller, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << važi za čuveno ime u industriji nameštaja, sa revolucionarnim rešenjima u domenu kancelarijskih fotelja, stolica i stolova.

Najuspešniji dizajneri i umetnici iz čitavog regiona predstaviće se na "Izložbi mladih dizajnera".

Kupce očekuju sajamski popusti i povoljni uslov plaćanja.

Paralelno sa ovom manifestacijom od 10. do 13. novembra u halama pet i 11 odvijaće se 53. Međunarodni sajam mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije.

Ulaznica za sajam košta 300 dinara.
Pogledaj vesti o: IKEA Beograd

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.