Izvor: Blic, 21.Dec.2023, 14:31

Kontejner vredan 80 milijardi dolara luta Crvenim morem: Kućni aparati i Ikea nameštaj zarobljeni, haos tek sledi

Vojska koja napada brodove duž glavne brodske rute u Crvenom moru mogla bi da izazove nestašicu zaliha za mnoge kompanije, pa i za kompaniju Ikea, upozorio je švedski proizvođač nameštaja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

IKEA NAMEŠTAJ PLUTA CRVENIM MOREM?! Teret od 80 milijardi evra druži se sa ajkulama, napadi Huta izazvali potpuni HAOS u svetu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023

Velike brodarske kompanije trenutno se nalaze u ogromnoj krizi zbog napada Huta u Crvenom moru, mnoge rute su zaustavljene a gubici sve veći..Vojska koja napada brodove duž glavne brodske rute u Crvenom moru mogla bi da izazove nestašicu zaliha za mnoge kompanije, pa i za kompaniju Ikea, upozorio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.