Izvor: S media, 22.Avg.2012, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ikea u Srbiji 2013.

Prva od pet robnih kuća trebalo bi da bude otvorena u Beogradu, najkasnije do kraja 2013. godine.

"Sve zavisi od toga da li će u roku biti završene procedure izdavanja građevinskih i drugih dozvola", naglasio je Dragan Skalušević, regionalni direktor prodaje Ikea za Jugoistočnu Evropu.

Skalušević i Vladimir Vasiljević su sa ministrom Rasimom Ljajićem razgovarali o planovima >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za razvoj poslovanja tog multinacionalnog preduzeća u Srbiji.

Ministar Ljajić je istakao da će svi sektori u resoru u budućnosti biti u potpunosti na raspolaganju domaćim i stranim investitorima, kako bi im bilo omogućeno lakše poslovanje, a složene birokratske procedure olakšane ili potpuno ukinute.

Ljajić je tom prilikom nagovestio i skoru promenu pojednih zakonskih akta u oblasti trgovine, u cilju poboljšavanja poslovne klime i privlačenja investicija u Srbiju.

Izvor:S media foto:treehugger.com

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.