Ikea stiže u Srbiju 2016?

Izvor: Radio 021, 07.Avg.2014, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ikea stiže u Srbiju 2016?

Razgovori o dolasku Ikee u Srbiju ušli su u ozbiljnu fazu, kaže za B92 menadžer Beograda Goran Vesić.

Prema Vesićevim rečima, prve robne kuće poznatog švedskog proizvođača nameštaja mogle bi da budu otvorene u Srbiji 2016. godine.

Predstavnici švedske kompanije više puta su najavljivali da nameravaju da u Srbiji otvore nekoliko prodajnih mesta ali ističu da ne žure sa dolaskom.

"Za investiciju koja se meri desetinama miliona evra važne su uredjene >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zemljišne knjige i razvijena lokalna infrastruktura", kaže Igor Štefanaca menadžer Ikee za jugoistočnu Evropu.

Goran Vesić kaže da je izvesticija Ikee višesturko važna za Srbiju.

Krajem avgusta Ikea otvara prvu robnu kuću u okolini Zagreba. Da ni kod suseda nije išlo lako govori činjenica da je od kupovine zemljišta do sečenja crvene vrpce za otvaranje robne kuće, prošlo šest godina.

Zagrebačka Ikea biće veća od prodavnica u Gracu ili Budimpešti a hrvatska robna kuća trebalo bi, kažu, da bude i jeftinija od one u Austriji.
Pogledaj vesti o: IKEA Beograd

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.