Ikea povlači produživi sto glivarp

Izvor: RTS, 27.Nov.2018, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ikea" povlači produživi sto "glivarp"

"Ikea" poziva sve kupce koji su kupili mlečno-beli "glivarp" produživi sto da prestanu da ga koriste i da se jave u najbližu robnu kuću zbog vraćanja proizvoda.
"Ikea" je primila dojave kupaca o tome da se produživi deo odvaja od stola i pada.

Pozivaju sve kupce koji poseduju mlečno-beli "glivarp" produživi sto da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vrate proizvod u robnu kuću "Ikea" uz puni povraćaj plaćenog iznosa ili kako bi ga zamenili za sličan proizvod.
Navode da ne zahtevaju nikakve dokaze o kupovini.
"Fabrika ima ozbiljan pristup prema bezbednosti proizvoda. Svi naši proizvodi su ispitani i usklađeni s primenjivim normama i zakonskim zahtevima. Uprkos tome, primili smo dojave kupaca da se produživi deo 'glivarp' stolova odvajao i padao", navodi "Ikea".
Postoji rizik da se produživi deo odvoji od stola, što može dovesti do njegovog padanja", kaže Sindi Andersen, šef odeljenja Kuhinje i trpezarije u "Ikea ov Sviden".
"Sigurnost kupaca je prioritet, zbog čega smo odlučili da povučemo te serije kao meru predostrožnosti", rekla je Andersenova.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Ikea" povlači produživi sto "Glivarp"

Izvor: Radio 021, 27.Nov.2018

"Ikea" poziva sve kupce koji su kupili mlečno-beli "Glivarp" produživi sto da prestanu da ga koriste i da se jave u najbližu robnu kuću zbog vraćanja proizvoda..."Ikea" je primila dojave kupaca o tome da se produživi deo odvaja od stola i pada...Pozivaju sve kupce koji poseduju mlečno-beli "Glivarp"...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.