Ikea još neće u BiH

Izvor: SEEbiz.eu, 13.Avg.2017, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ikea još neće u BiH

SARAJEVO - Još je prerano da najavimo proširenje na BiH, ali razmatramo tu mogućnost, kazao je Stefan Voneverbeke, direktor Ikea za jugoistočnu Evropu na ovosedmičnom otvaranju prve robne kuće švedskog lanca namještaja u Srbiji.

Ikea je odranije je prisutna na tržištima Slovenije i Hrvatske, ali Bosnu i Hercegovinu uporno zaobilazi.

Direktor Voneverbeke kazao je za RTRS da su na redu dodatne prodavnice u Bukureštu i Ljubljani, pa će onda razmotriti >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << ualazak u BiH. Prema njegovim riječima, faktori koji odlučuju su pouplacija i platežna moć građana.

- Imamo veliki broj kupaca koji dolaze iz Bosne i Hercegovine. Još je prerano da najavimo proširenje na BiH ali razmatramo to. Ne mogu da dam konkretan odgovor, ali bih volio pružiti mogućnost i kupcima u BiH da kupuju odličan namještaj po niskim cijenama, istakao je Voneverbeke.

Ikeina prodavnica na tržištu Srbije je 400. u svijetu.
Pogledaj vesti o: IKEA Beograd

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.