Izvor: Domino Magazin, 18.Jan.2024, 15:41

IKEA redefiniše vežbanje kod kuće sa novom DAJLIEN kolekcijom

IKEA predstavlja DAJLIEN, ograničenu kolekciju od 19 proizvoda za vežbanje koji omogućavaju ljudima da stvore zdrave navike i vode aktivniji život kod kuće. Imajući na umu izazove i frustracije koje vežbanje kod kuće može nositi sa sobom, IKEA je želela da istraži načine na koje bi vežbanje u okviru našeg životnog prostora mogla da učini […] The post IKEA redefiniše vežbanje kod kuće sa novom DAJLIEN kolekcijom appeared first on Domino Magazin Srbija.
Pogledaj vesti o: IKEA Beograd

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Knjige za pozitivne promene u 2024. godini

Izvor: Domino Magazin, 19.Jan.2024, 10:03

Početak godine sa sobom nosi brojne izazove, a to je i vreme kada mnogi od nas žele da unesu pozitivne promene u svoj život i svakodnevnu rutinu. Stoga neretko poverenje poklanjamo priručnicima iz oblasti popularne psihologije, a u bogatoj ponudi Vulkan izdavaštva pronaći ćete brojne naslove koji...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.