IKEA hitno evakuisana! Policija intervenisala, evo šta se dogodilo (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 02.Sep.2017, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IKEA hitno evakuisana! Policija intervenisala, evo šta se dogodilo (FOTO, VIDEO)

"Hitno izađite i udaljite se"

Robna kuća Ikea kod Zagreba je hitno evakuisana, preneo je Index.hr.

Mediji navode da su poslepodne nakratko ugašena svetla u celoj robnoj kući, a kupce su odmah nakon toga putem razglasa zamolili da "zbog tehničkih problema" hitno izađu iz zgrade i da se ne zadržavaju u njenoj blizini.

Kupcima niko nije rekao šta se događa.

Kaze @IKEAHrvatska tehnicki problemi #evakuacija #ikea #croatia #zagreb >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << @RTLDanas @JosipAntolic @novahr @hrtvijesti @N1info @vecernji_list pic.twitter.com/osP7y2ZexC

Kako prenosi Index.hr iz zagrebačke policije su rekli da su dobili dojavu i da je policijska ekipa upućena na lice mesta.

Kupci su hitno morali napustiti trgovinu. https://t.co/vpa1j4LoFa

Prema poslednjim informacijama, reč je o alarmu koji je greškom uključen.

"Primili smo dojavu o pražnjenju zgrade, pružili intervenciju i utvrdili da se radi o tehničkoj grešci, odnosno o greškom uključenom alarmu", poručili su iz PU zagrebačke.


Pogledaj vesti o: IKEA Beograd

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.