Izvor: KraljevoPress.com, 17.Okt.2011, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IKEA Srbija opremila tri socijalna stana u Kraljevu

Predstavnici kompanije IKEA u Srbiji danas su završili kompletno opremanje tri socijalna stana u Kraljevu u koje će se useliti mladi bez roditeljskog staranja iz ovog grada.
Stanovi su predati na upravljanje lokalnom Centru za socijalni rad koji će ih u narednim godinama koristiti za smeštaj mladih bez roditeljskog staranja, a koji izlaze iz domova za nezbrinutu decu i napuštaju ovaj sistem socijalne zaštite. Zaposleni >> Pročitaj celu vest na sajtu KraljevoPress.com << kompanije IKEA bili su angažovani na razvoju kompletnog idejnog rešenja za uređenje stanova, kao i na obezbeđivanju i sastavljanju neophodnog nameštaja i proizvoda za domaćinstvo.

Opremanje stanova predstavlja nastavak višemesečnog projekta, ukupne vrednosti oko 60.000 evra, započetog u aprilu ove godine kada je IKEA donirala 200 krevetića za dva kraljevačka vrtića i 36 sofa za porodice koje su pogođene posledicama zemljotresa.
Donacija IKEA nameštaja sprovedena je u saradnji i uz podršku lokalnih organa vlasti, odnosno Kabineta gradonačelnika i njegovog tima za socijalna pitanja, Centra za socijalni rad i Crvenog krsta u Kraljevu.
 

Nastavak na KraljevoPress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KraljevoPress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KraljevoPress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.