Gužva na auto-putu Beograd - Niš

Izvor: B92, 28.Sep.2021, 09:17

Gužva na auto-putu Beograd - Niš

Beograd -- Na auto-putu E-75, od bivše naplatne stanice Bubanj Potok do skretanja za "IKEA", u smeru ka Nišu, do 1. novembra traju radovi.

Saobraćaj u smeru ka Nišu odvija se voznom saobraćajnom trakom desnog kolovoza auto-puta, kao i preticajnom trakom suprotnog smera Niš-Beograd, dok se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije".

Sa Obilaznice oko Beograda za saobraćaj je zatvoren prolazak podvožnjakom ispod auto-puta, pa se saobraćaj u smeru ka Beogradu, odvija preko petlje Tranšped.

Na Obilaznici oko Beograda, od petlje Surčin do petlje Ostružnica, do 1. novembra, od 8 do 16 sati, obavljaće se radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save.

Saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgradjeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.

Na putu Smederevo (Kolari) - petlja Kolari, do 1. novembra izvode se radovi na nadvožnjaku kod Kolara (iznad auto-puta) uz naizmenično propuštanje vozila regulisano semaforskom signalizacijom, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.