Trump dobio divno pismo od sjevernokorejskog lidera

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Jun.2019, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trump dobio 'divno' pismo od sjevernokorejskog lidera

Američki predsjednik Donald Trump saopštio je u utorak da je primio pismo dobrodošlice od sjevernokorejskog lidera Kim Jong Una, označivši korespondenciju "divnom".  Govoreći novinarima pred Bijelom kućom Trump je rekao: "Mislim da će se desiti nešto što će biti veoma pozitivno," no nije otkrivao detalje. Washington nastoji da obnovi zamah u pregovorima sa Pjongjangom čiji je cilj uklanjanje nuklearnog naoružanja Sjeverne Koreje.Trump i Kim sastali su se ranije...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Tramp dobio "veoma toplo" pismo od Kim Džong Una

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jun.2019

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je danas da je primio "veoma toplo" pismo od sjevernokorejskog predsjednika Kim Džong Una.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.