Gasprom platio 2,9 milijardi dolara ukrajinskom Naftogasu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Dec.2019, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gasprom platio 2,9 milijardi dolara ukrajinskom Naftogasu

Ruski gasni gigant Gasprom saopštio je danas da je platio 2,9 milijardi dolara ukrajinskom Naftogasu da se okonča duga sudska bitka pred međunarodnim sudovima. "Gasprom je uplatio 2,9 milijardi dolara" rekao je portparol te kompanije za Frans pres. Naftogas je potvrdio da je primio tu sumu. Šef Gasproma Aleksej Miler rekao je prošle nedelje da je ruska grupa prihvatila da plati 2,6 milijardi dolara na šta je osudio arbitražni sud u Stokholmu u februaru 2018. Naftogas je sa...
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Gasprom isplatio dug od 2,9 milijardi dolara ukrajinskoj kompaniji

Izvor: Blic, 28.Dec.2019, 01:26

Gasprom je isplatio ukrajinskom Naftogasu 2,9 milijardi dolara na osnovu odluke Stokholmskog suda, saopštio je danas predstavnik ruskog gasnog giganta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.