Uhapšen osumnjičeni za ubistvo pešaka automobilom

Izvor: RTS, 04.Nov.2019, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo pešaka automobilom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu identifikovali su i uhapsili Z. P. iz Loznice, osumnjičenog da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo pesedettrogodišnji pešak, a potom pobegao sa lica mesta.
Z. P. (1975) se sumnjiči da je udario pešaka u toku noći između 2. i 3. novembra u mestu Straža kod Loznice, upravljajući "mercedesom". Pešak je od zadobijenih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << povreda preminuo.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu za krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Tuđim automobilom krenuo kod devojke koju je uznemiravao pa pregazio Radomira: Rasvetljeno ubistvo kod Loznice

Izvor: Večernje novosti, 05.Nov.2019, 01:10

Zoran nije pio alkohol ali mu je ponašanje često bilo iracionalno POLICIJA je uhapsila Zorana P. (45), iz Runjana kod Loznice, zbog sumnje da je u subotu uveče oko 19 časova u selu Straža, kraj reke Jadar, na seoskom putu udario Radomira Oparića (53), a potom pobegao sa mesta...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.