Uhapšen osumnjičeni za otimanje torbe sa 7,5 miliona dinara

Izvor: Blic, 23.Mar.2015, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za otimanje torbe sa 7,5 miliona dinara

Pripadnici policije uhapsili su danas M.B. zbog sumnje da je u Smederevu od dvojice službenika Elektroprivrede Srbije (EPS) oteo torbu sa oko 7,5 miliona dinara.

Kako je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo, pljačka se dogodila jutros oko 9.30 časova, kada je M.B. uz upotrebu elektro-šokera oteo torbu.

Policajac van dužnosti zatekao se na mestu dogadjaja, pojurio je za osumnjičenim i predao ga patroli u Smederevu.

M.B. je odredjeno policijsko zadržavanje i biće predat Višem javnom tužilaštvu u tom gradu.
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smederevo: Policajac van dužnosti sprečio pljačku 7,5 miliona dinara!

Izvor: Večernje novosti, 23.Mar.2015

SMEDEREVO – Policajac van dužnosti uspeo je da uhvati lopova koji je juče u Smederevu oteo radnicima EPS- a torbu sa 7,5 miliona dinara koje su nosili u Službu za platni promet. Filmska scena oko 9.30 časova, na trgu u najstrožem centru Smedereva dogodila se kada je M. B.) 24, uz upotrebu elektro-šokera,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.