UŽASNI PRIZORI NA MESTU NESREĆE Poginula dva muškarca i devojka, od siline udara bager napravio UDUBLJENJE NA ASFALTU

Izvor: Blic, 18.Avg.2017, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽASNI PRIZORI NA MESTU NESREĆE Poginula dva muškarca i devojka, od siline udara bager napravio UDUBLJENJE NA ASFALTU

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći automobila i bagera, koja se oko 23 sata dogodila na putu od Banatskog Novog Sela ka Vladimirovcu poginule su tri osobe, dva muškarca i devojka. Kako naš reporter saznaje na licu mesta, do nesreće je došlo kada se džip "folksvagen tuareg" nemačkih registarskih oznaka bukvalno zakucao u bager, koji se kretao ka Vladimirovcu, na putu za Vršac.

U bageru su se nalazili otac i njegov desetogodišnji sin, koji su povređeni i nisu životno ugroženi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Bager se od siline udara prevrnuo, a džip zapalio!

Bager je nakon sudara završio u jarku pored puta, ostavio je tragove kočenja i udubljenja na asfaltu od jednog centimetra! I dalje, nakons 13 sati do nesreće, oseća se miris paljevine i vide ostaci automobila.

Tela stradalih su poslata na DNK analizu kako bi bila identifikovana.

Kako nezvanično saznajemo, jedan od poginulih je muškarac M. D. iz Banatskog Novog Sela, koji inače živi i radi u Nemačkoj.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.