Tri osobe poginule u sudaru džipa i bagera

Izvor: N1 televizija, 18.Avg.2017, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri osobe poginule u sudaru džipa i bagera

Tri osobe poginule su noćas u saobraćajnoj nesreći koja se oko 23 sata dogodila na putu od Banatskog Novog Sela ka Vladimirovcu.

Do nesreće je došlo kada je džip "folksvagen tuareg" nemačkih registarskih oznaka velikom brzinom udario u bager koji se kretao putem i u kome su se nalazili otac i njegov desetogodišnji sin. Tri osobe iz džipa podlegle su povredama ma licu mesta, dok su otac i dete hospitalizovani.

Dečak je prevezen u Institut ua majku i dete, gde se nalazi na intenzivnoj vezi.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

UŽASNI PRIZORI NA MESTU NESREĆE Poginula dva muškarca i devojka, od siline udara bager napravio UDUBLJENJE NA ASFALTU

Izvor: Blic, 18.Avg.2017

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći automobila i bagera, koja se oko 23 sata dogodila na putu od Banatskog Novog Sela ka Vladimirovcu poginule su tri osobe, dva muškarca i devojka. Kako naš reporter saznaje na licu mesta, do nesreće je došlo kada se džip "folksvagen tuareg" nemačkih registarskih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.