U Vranju sinoć opet zapaljen automobil, to je 17. u poslednje vreme

Izvor: BKTV News, 13.Nov.2012, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Vranju sinoć opet zapaljen automobil, to je 17. u poslednje vreme

U Vranju sinoć zapaljen još jedan automobil, vlasnika privatnog preduzeća “Pogled”, nezvanično saznaje B92. To je 17. slučaj paljenja automobila u tom gradu.

Foto: Ilustracija
Podsetimo, prethodno je u nedelju ujutro u vazduh dignut automobil odnornika SPS-a Branimira Stojančića. Policija je nakon toga privela lokalnog odbornika SNS-a zbog sumnje da je on umešan u paljenje automobila kolege odbornika iz SPS-a, s kojim je inače u vladajućoj koaliciji >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u Vranju.
Međutim, odbornik SPS-a iz Vranja Branimir Stojančić kaže za B92 da su on i Miloš M, koga je policija privela zbog sumnje da je umešan u paljenje automobila, u dobrim odnosima i da ne misli da on stoji iza incidenta.
“Ja uporno ponavljam, garantujem da SNS ne stoiji iza ovoga i da pozadinu paljenja mog automobile treba tražiti među momcima iz kriminogene sredine koji žele da vladaju i dominiraju gradom. Znači, isključujem svaku političku pozadinu i koalicija u Vranju je stabilna”, kazao je on.
Gradonačelnik Vranja je zbog toga tražio prijem kod ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića. Inače, najnovije paljenje automobila u Vranju je 17. slučaj u poslednje vreme. Međutim, kako nezvanićno saznaje B92, poslednji slučaj paljenja automobila vranjanskog preduzetnika razlikuje se od ostalih, odnosno njegovi motivi su drugačiji.
S druge strane, portparol Osnovnog suda u Vranju Srboljub Milosavljević izjavio je danas da do jutros policija nije tom sudu dostavila ništa u vezi slučaja paljenja automobila sekretara Izvršnog odbora vranjskih socijalista Branimira Stojančića, koje se desilo u nedelju ujutru.
Milosavljević je za agenciju Beta izjavio da je predmet paljevine automobila funcionera vranjskih socijalista još u fazi predistražnih radnji i da sud nema informacije da li je neko u vezi toga priveden.
Izvor: B92
Tweet
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Odbornik SNS -a oslobođen

Izvor: juGmedia, 13.Nov.2012

VRANJE – Istražni sudija Osnovnog suda u Vranju  Marija Janićijević,  nakon saslušanja Miloša Mladenovića protiv koga je policija podnela krivičnu prijavu zbog paljenja automobila većniku Branimiru Stojančiću  nije odredila pritvor, već ga je oslobodila saznaje juGmedia. U Osnovnom sudu...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.