TEŽAK ZLOČIN U PORODINU: Devizna penzionerka ubijena nožem

Izvor: Večernje novosti, 03.Okt.2017, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŽAK ZLOČIN U PORODINU: Devizna penzionerka ubijena nožem

U Porodinu kod Žabara u nedelju uveče pronađeno je beživotno telo Kristine Ilić (81), devizne penzionerke, koja je ubijena sa više uboda nožem u vrat ŽABARI – U Porodinu kod Žabara u nedelju uveče pronađeno je beživotno telo Kristine Ilić (81), devizne penzionerke, koja je ubijena sa više uboda nožem u vrat. Njeno beživotno telo, u lokvi krvi i sa selotejpom preko usta, pronašli su u kupatilu njen sin i unuk i o tome odmah obavestili policiju. Ustanovljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je da je u kući obavljena premetačina, pa se sumnja da su nestali novac i dragocenosti, što će biti utvrđeno tokom istrage. Pretpostavlja se da je ubistvo izvršeno iz koristoljublja, jer je starica bila devizna penzionerka, koja je godinama radila u Nemačkoj, odakle se nedavno vratila sa podignutom penzijom. Policija intenzivno radi na identifikaciji izvršioca ovog teškog ubistva.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Mučili i na smrt izboli penzionerku, pa pili kafu i jeli čokoladu!

Izvor: Večernje novosti, 03.Okt.2017

U Porodinu pronađeno telo devizne penzionerke Kristine Ilić (81). Preko usta joj zalepili selotejp-traku i izboli je nožem. Ukradeni novac i nakit KRISTINU Ilić (81), deviznu penzionerku iz Porodina kod Žabara, u noći između subote i nedelje mučili su i ubili nepoznati napadači,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.