Suđenje Goranu Hadžiću prekinuto na neodređeno

Izvor: RTS, 03.Apr.2016, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suđenje Goranu Hadžiću prekinuto na neodređeno

Zbog zdravstvenog stanja optuženog na neodređeno je prekinuto suđenje Goranu Hadžiću, rekao je njegov advokat Zoran Živanović.
Živanović ističe da je Haški tribunal doneo tu odluku pre nekoliko dana, prenosi sajt RTRS.
Međutim, očekuje se da se vidi da li će tužilaštvo uložiti žalbu i da li će ova odluka >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << definitivno ostati na snazi.
Hadžićeva odbrana žalila se i na odluku Tribunala da mu ne dozvoli da se vidi sa nekoliko bliskih prijatelja, koji su planirani da budu svedoci odbrane, a neki od njih su već i svedočili i završili svoje učešće u Hagu.
"Smatramo da nema više nikakvih razloga uskratiti mu da se u ovakvom zdravstvenom stanju vidi sa tim ljudima", dodao je Živanović.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.