Sudar kamiona i automobila, jedna osoba poginula, jedna povređena

Izvor: Večernje novosti, 18.Nov.2016, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar kamiona i automobila, jedna osoba poginula, jedna povređena

Jedna osoba je poginula a jedna je teško povređena u saobraćajnoj nesreći na putu Kraljevo-Čačak kod mesta Adrani Jedna osoba je poginula a jedna je teško povređena u saobraćajnoj nesreći na putu Kraljevo-Čačak kod mesta Adrani. Saobraćaj na tom putu je u prekidu.Nesreća se dogodila kada je putnički automobil udario u kamion. Poginula i povređena osoba su iz putničkog automobila.(RTS)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Jedna osoba poginula u teškoj nesreći na putu Kraljevo-Čačak

Izvor: Beta, 19.Nov.2016, 00:14

Jedna osoba je poginula, dok je druga teško povredjena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Kraljevo-Čačak, kod mesta Adrani, javila je Radio-televizija Srbije (RTS).Kako navodi RTS, saobraćaj na tom delu puta je u prekidu.Nesreća se dogodila kada je putnički automobil udario u kamion....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.