Prepoznala napasnika na Fejsbuku: Silovao je, pa je dodao za prijatelja

Izvor: S media, 20.Okt.2012, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prepoznala napasnika na Fejsbuku: Silovao je, pa je dodao za prijatelja

Posle višemesečne potrage, policija je u Smederevu uhapsila Milana DJorđevića (22) zbog sumnje da je silovao sedamnaestogodišnju devojku kojoj je kasnije poslao zahtev za prijateljstvo na društvenoj mreži Fejsbuk.

Osumnjičeni Milan iz sela Vučak kod Smedereva, uhapšen je zbog sumnje da je 8. jula, oko 3.30, od centra grada do periferije pratio maloletnu devojku dok se vraćala kući.

Kada je utvrdio da u blizini nema nikoga, on je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << prisilio na seksualni odnos u periferijskom naselju Carina, kod crkve koja je udaljena od prvih kuća više stotina metara.

Silovatelj je istog dana prijavljen policiji kao nepoznati napadač, a osim površnog opisa devojka nije mogla da ponudi nikakav drugi podatak.

- Policijska potraga je bila detaljna, ali bez rezultata. Sve donedavno kada je napadač preko društvene mreže „Fejsbuk“ kontaktirao sa žrtvom, predlažući joj prijateljstvo, uz izvinjavanje, kaže izvor Novosti.

[b]Slao joj je poruke tipa: „Znaš, ono što je bilo između nas, zaboravi“, „Izvini, žao mi je zbog svega, nemoj da se ljutiš, nemoj da prijavljuješ policiji“.


Devojka je sve prijavila policiji, nakon čega je napadač identifikovan i priveden.

Osumnjičeni će, po isteku policijskog zadržavanja, biti predat istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu. Inače, Milan Đorđević je policiji poznat odranije. Protiv njega su podnošene krivične prijave zbog krađa i razbojništava, i prekršajne prijave zbog učestvovanja u tuči.

(Agencije, Novosti/Kurir)

Foto: Kurir

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.