Otkriveni napadači na kupca Megatrenda? Dejana Đorđevića pokušali da izbace iz stana jer mesecima ne plaća kiriju

Izvor: Večernje novosti, 07.Dec.2019, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveni napadači na kupca Megatrenda? Dejana Đorđevića pokušali da izbace iz stana jer mesecima ne plaća kiriju

Iz stana su izneli dva televizora, koji su njihovo vlasništvo Policija je identifikovala i obavila razgovor sa dvojicom muškaraca koji su navodno napali kupca Megatrenda Dejana Đorđevića, saznaju "Novosti". Reč je o vlasniku stana i njegovom sinu, od kojih Đorđević iznajmljuje tu nekretninu. Kako su izjavili policiji, oni su u petak došli u stan, kako bi pokušali da ga izbace, jer, kako tvrde, mesecima >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ne plaća kiriju. Prethodno su mu i pisanim putem najavili svoj dolazak.Pročitajte još - Pretučen Dejan Đorđević: Pre neki dan je hteo da kupi Megatrend, a sada je napadnut ispred zgrade gde živi Iz stana su izneli dva televizora, koji su njihovo vlasništvo. Policija je o svemu obavestila nadležno tužilaštvo, koje je naložilo da se povodom ovog događaja dostavi izveštaj. Đorđević je navodni napad prijavio policiji u petak veče, a zatražio je i lekarski izveštaj, a njemu su konstatovane lakše telesne povrede.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija identifikovala napadače na kupca Megatrenda

Izvor: Danas, 07.Dec.2019

Policija je identifikovala i obavila razgovor sa dvojicom muškaraca koji su osumnjičeni da su napali kupca Megatrenda Dejana Đorđevića, a reč je o vlasniku stana i njegovom sinu, od kojih Đorđević iznajmljuje tu nekretninu, prenose danas "Večernje novosti".

Nastavak na Danas...

Novosti: Kupca Megatrenda napali vlasnik stana koj je iznajmljivao i njegov sin

Izvor: Beta, 07.Dec.2019

Policija je identifikovala i obavila razgovor sa dvojicom muškaraca koji su osumnjičeni da su napali navodnog kupca privatnog beogradskog univerziteta Megatrend Dejana Djordjevića, prenele su danas "Večernje novosti".Kako se navodi osumnjičeni su vlasnik stana i njegov sin, od kojih Djordjević...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.