Otkriveni napadači na kupca Megatrenda? Dejana Đorđevića pokušali da izbace iz stana jer mesecima ne plaća kiriju

V. N.

07. 12. 2019. u 11:36

Iz stana su izneli dva televizora, koji su njihovo vlasništvo

Откривени нападачи на купца Мегатренда? Дејана Ђорђевића покушали да избаце из стана јер месецима не плаћа кирију

Policija je identifikovala i obavila razgovor sa dvojicom muškaraca koji su navodno napali kupca Megatrenda Dejana Đorđevića, saznaju "Novosti".

Reč je o vlasniku stana i njegovom sinu, od kojih Đorđević iznajmljuje tu nekretninu. Kako su izjavili policiji, oni su u petak došli u stan, kako bi pokušali da ga izbace, jer, kako tvrde, mesecima ne plaća kiriju. Prethodno su mu i pisanim putem najavili svoj dolazak.

Iz stana su izneli dva televizora, koji su njihovo vlasništvo.

Policija je o svemu obavestila nadležno tužilaštvo, koje je naložilo da se povodom ovog događaja dostavi izveštaj.

Đorđević je navodni napad prijavio policiji u petak veče, a zatražio je i lekarski izveštaj, a njemu su konstatovane lakše telesne povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

krabuljin ples

07.12.2019. 14:53

žalosno je videti koliko je naš narod propao za ovih sedam godina kada su nam službe podmetnula ova dva trusta mozgova samo treba pogledati sliku vlasnika mega trenda I ovoga gospodina što bi rekla poslovica pogledaj ga u obucu pa ga pustiu ukucu da li je moguce da ima moje srbadije koja pada na ovu niskorazrednu sapunicu neke naše tajne službe da bi se skrenula pažnja sa istinitim aferama koje potresaju ovu vlast

mentalni sklop

07.12.2019. 19:55

@krabuljin ples - prosto za ne poverovati da ima nekoga da da minus na ovaj istiniti komentar cak I da vajdite zato što ste u sns zar vam nije greota dece srbije pre neki dan je umrlo od difterije vracaju nam se bolesti bede siromaštva I ne lecenja zato što su zdrastvo građani opljackani bezocno za ovih sedam godina

Đary

07.12.2019. 16:50

Ovaj Mica je takva talija pocinje da mi se svidja, upisujem Megatrend jes da je skupo.