Obustavljena potraga za Antonijom na jezeru Brljan

Izvor: Glas javnosti, 10.Jul.2011, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obustavljena potraga za Antonijom na jezeru Brljan

ZAGREB - Potraga za 17-godišnjom Antonijom Bilić iz Drniša na jezeru Brljan obustavljena je juče u 10.30 sati. Na području jezera Brljan nije pronađeno ni telo, ni tragovi koji bi se mogli dovesti  u vezu sa nestalom devojkom.

Potraga za Antonijom nastaviće se prema podacima kojima raspolaže MUP, potvrdila je Marica Kosor za Dnevnik.hr, portparol PU Šibensko-kninske.

Posle obustave potrage započelo je vraćanje vode u jezero.

Maloletna Drnišanka nestala >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je 7. juna, a poslednji put je viđena kada je stopirala na mostu preko reke Čikole. Od tada policija, gorska služba spasavanja i brojni građani intenzivno pretražuju šibensko zaleđe.

U vezi sa njenim nestankom uhapšen je vozač kamiona Dragan Paravinja, koji je u prvom iskazu policiji priznao da je Antoniju ubio.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.