Potraga za Antonijom Bilić, u jezeru Brljan nema tragova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2011, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potraga za Antonijom Bilić, u jezeru Brljan nema tragova

ZAGREB -

Hrvatska policija i vatrogasci i dalje nastavljaju potragu za nestalom 17.godišnjakinjom Drnišankom Antonijom Bilić koju je, prema sopstvenom priznanju, pre mesec dana ubio kamiondžija Dragan Paravinja i bacio leš u reku Krku.

Komandant šibenskih vatrogasaca Darko Dukić za Novu TV je izjavio da je pretraga na jezeru Brljan završena, da nije ništa pronađeno i da je počelo vraćanje vode u jezero koje je do juče nekoliko dana bilo pražnjeno.

Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jezera Brljan, danas je pretraživano i područje od vijadukta Kravlja Draga do mesta Vrelo Zrmanje. U potrazi je učestvovalo više od sto pripadnika interventne policije, kriminalističke policije i vatrogasaca.

Policija nastavlja i druge aktivnosti kroz kriminalističko-analitičko istraživanje svih do sada pribavljenih podataka, saopšteno je iz šibensko-kninske policijske uprave.

Paravinja je uhapšen 26. juna na području Srpca u BiH, nakon višednevne potrage, a nalazi se u zatvoru u Istočnom Sarajevu.

Policiji je priznao ubistvo Antonije Bilić koja je poslednji put viđena 7. juna kada je na mostu na reci Čikoli ulazila u kamion kojim je upravljao Paravinja, što su potvrdili i forenzički nalazi - od tragova kose i krvi do signala mobilnog telefona.

Paravinju Srbija od 2007. traži zbog izdržavanja kazne zatvora od 4,5 godina zbog silovanja i pokušaja silovanja.

Ove sedmice pred sudom u Sokolcu počelo je suđenje za pokušaj silovanja u BiH iz 2002. godine.

Paravinja i postupci državnih vlasti u njegovom i sličnim slučajevima bili su predmet jučerašnjeg razgovora ministara pravde Srbije, Hrvatske i BiH u Sremskim Karlovcima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Traje potraga za Antonijom Bilić

Izvor: B92, 09.Jul.2011

Zagreb -- Hrvatska policija nastavlja potragu za nestalom Antonijom Bilić, koju je pre mesec dana ubio kamiondžija Dragan Paravinja i bacio njen leš u reku Krku...Komandant šibenskih vatrogasaca Darko Dukić rekao je da je pretraga na jezeru Brljan završena, da nije ništa pronađeno i da je počelo...

Nastavak na B92...

Ni traga Antoniji Bilić

Izvor: RTS, 09.Jul.2011

Na području Brljanskog jezera, posle intenzivne pretrage, nije pronađeno telo niti tragovi koji bi se mogli dovesti u vezu sa nestankom Antonije Bilić. Hrvatska policija saopštila je da proširuje potragu na okolinu Knina...Potraga za nestalom Antonijom Bilić na jezeru Brljan, koje se intenzivno...

Nastavak na RTS...

OBUSTAVLJENA POTRAGA ZA ANTONIJOM NA JEZERU BRLJAN

Izvor: Kurir, 09.Jul.2011

ZAGREB - Potraga za 17-godišnjom Antonijom Bilić iz Drniša na jezeru Brljan obustavljena je danas u 10.30 sati. Na području jezera Brljan nije pronađeno ni telo, ni tragovi koji bi se mogli dovesti u vezu sa nestalom devojkom...ZAGREB - Potraga za 17-godišnjom Antonijom Bilić iz Drniša na jezeru...

Nastavak na Kurir...

U jezeru Brljan nema tela Antonije Bilić

Izvor: Press, 10.Jul.2011, 03:31

Komandant šibenskih vatrogasaca Darko Dukić izjavio je za hrvatske medije da je pretraga za telom Antonije Bilić na jezeru Brljan završena, da nije ništa pronađeno i da je počelo vraćanje vode u jezero koje je do prekjuče nekoliko dana bilo pražnjeno

Nastavak na Press...

Nastavlja se potraga za Antonijom Bilić

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Jul.2011

Nastavlja se potraga za 17-godišnjom Antonijom Bilić koja je nestala pre više od mesec dana pa će se danas pretražiti teren uz državni put D 1 od vrela Zrmanje prema Gračacu, saopštila je šibensko-kninska Policijska uprava. U današnjoj pretrazi učestvovaće više od 80 policijskih službenika,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.