JEZIVO: Ubio bivšu suprugu jer nije htela da mu se vrati

Izvor: Kurir, 18.Maj.2015, 06:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVO: Ubio bivšu suprugu jer nije htela da mu se vrati

Nakon što je usmrtio Jelenu Bogosavljević kod fudbalskog terena, Darko Bogosavljević pucao sebi u glavu iz lovačke puške

VELIKA PLANA - Darko Bogosavljević (34) iz sela Saraorci kod Velike Plane ubio je hicima iz lovačke puške bivšu suprugu Jelenu Bogosavljević (27) kod fudbalskog igrališta u Lozoviku, a potom pucao i sebi u glavu. Krvavi zločin dogodio se u noći između subote i nedelje oko ponoći, a pretpostavlja se da je ubistvu prethodila svađa između bivših >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << supružnika.

Jelena i Darko razveli su se u januaru, nakon čega se ona s maloletnom ćerkom iz Saraoraca vratila da živi s roditeljima u Lozovik.

Jeziv prizor

RAZNESENE GLAVE

Na mestu gde se dogodio jeziv zločin ostali su tragovi krvi i pramen Jelenine kose.

- Čula sam svađu, a potom i pucnje, ali nisam ni slutila šta se dešava. Kažu da je Jeleni pucao u levu stranu glave, a da je sebi pucao u usta - kaže komšinica.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.