Izvor: Blic, 19.Jan.2022, 16:23

ISTRAGA NESREĆE NA PIJACI U "MERKATORU" Inspekcija zatvorila deo objekta u kom se srušio zid, zakupci kažu da su ZNALI da do ovoga može da dođe jer se "plafon krunio"

Treće osnovno tužilaštvo preuzelo je slučaj nesreće koja se dogodila juče na pijaci "Stari Merkator" kada se plafon obrušio i povredio četiri osobe. Na terenu su i dalje policija i građevinska inspekcija i istražuje se kako je došlo do obrušavanja i da li je ono moglo biti sprečeno. Radnici na ovoj pijaci za "Blic" kažu da su znali da postoji mogućnost da do tragedije dođe jer se "plafon krunio".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"PLAFON SE KRUNIO, ŽALILI SMO SE" Počela istraga nesreće na pijaci "Merkator" - inspekcija zatvorila deo objekta u kom se srušio zid

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2022

Iz Sekretarijata za inspekcijske poslove Gradske uprave grada Beograda, naveli su da je građevinska inspekcija izvršila vanredan inspekcijski nadzor i da je uviđajem utvrđeno da je u nivou suterena došlo do obrušavanja obloge postavljene oko ventilacionog kanala na plafonu..Treće osnovno tužilaštvo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.