Izvor: B92, 25.Nov.2010, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Centar Beograda ostao bez struje

Beograd -- Centar Beograda je oko 15.30 sati ostao bez struje zbog kvara na trafo-stanici u Hilandarskoj ulici, rekla je portparolka Elektrodistribucije Sandra Alagić.

Većina potrošača iz užeg centra grada koji je ostao bez električne energije zbog kvara na trafo - stanici "Beograd 6" - dobili su struju.

Portparol JP "Elektromreže Srbije" Miladan Vujičić je rekao da je do kvara došlo zbog iskakanja jednog transformatora iz pogona na toj trafo-stanici.

Ekipe JP "Elektromreža" i "Elektrodistribucije Beograd" su na terenu i pokušavaju da rasterete trafo - stanicu i alternativnim putem snabdevaju potrošače u centru grada.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Centar Beograda bez struje

Izvor: Večernje novosti, 25.Nov.2010

Beograđani, koji stanuju u najužem gradskom jezgru, ostali su bez električne energije oko 15.30 sati, zbog kvara na trafo-stanici u Hilandarskoj ulici. Ekipe su na terenu i otklanjaju kvar

Nastavak na Večernje novosti...

Najveći deo centra Beograda dobio struju

Izvor: Blic, 25.Nov.2010

Većina potrošača iz užeg centra grada koja je danas nešto pre 16 časova ostala bez električne energije, oko 18 časova dobila je struju...U EDB- u kažu da je zbog ispada jednog od dva trafoa u trafo-stanici Beograd 6, koja je u vlasništu „Elektromreže Srbije", bez struje oko 16 časova...

Nastavak na Blic...

Centar Beograda ponovo ima struju

Izvor: Blic, 25.Nov.2010

Potrošači iz užeg centra grada, koji su danas nešto pre 16 časova ostali bez električne energije, od 18 časova ponovo imaju struju, rečeno je "Blicu" u "Elektromreži Srbije" i "Elektrodistribuciji Beograd". Međutim, ulično osvetljenje u pojedinim ulica još ne radi, jer struja do njih još...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.