Najveći deo centra  Beograda dobio struju

Izvor: Blic, 25.Nov.2010, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveći deo centra Beograda dobio struju

Većina potrošača iz užeg centra grada koja je danas nešto pre 16 časova ostala bez električne energije, oko 18 časova dobila je struju.

U EDB- u kažu da je zbog ispada jednog od dva trafoa u trafo-stanici Beograd 6, koja je u vlasništu „Elektromreže Srbije", bez struje oko 16 časova ostao uži centar grada.

- Veći broj potrošača veoma vrzo po nestanku struje, bio je snabdeven električnom energijom. Poslednji koji su dobili struju i to posle sat, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sat i po bili su potrošači sa Dorćola – kažu u EDB-u.

U ovom preduzeću navode da uzrok koji je doveo do ispada jednog od dva trafoa, zbog čega je uži centar grada ostao bez struje, još nije poznat.

Redakciji "Blica" javili su se i sugrađani koji su se žalili da na telefonskoj sekretarici Informativnog centra EDB ne mogu da dobiju podatke o tome koliko dugo će biti bez struje jer mašina daje podatak da je "stanje redovno i da su svi potoršači pod naponom". U to su se uverili i naši novinari koji su pozvali Informativni centar i prema instrukcijama pritisnuli taster 1 za kvarove na mreži gde su dobili iste podatke da je stanje redovno, iako su u tom trenutku određeni delovi grada i dalje bili u mraku.

$(document).ready(function(){ $('#article_gal').show(); $('#article_gal_thumb').slideDown(200); $('#article_slide').cycle({ fx: 'fade', speed: 0, timeout: 0, pager: '#article_gal_thumb ul', pagerAnchorBuilder: function(idx, slide) { thumb = $('img',slide); var src = thumb.attr('thumb'); var title = thumb.attr('title'); return ''; // generisi navigaciju } }); $("#simplePrevious").addClass("disabled"); $("#article_gal_thumb").jCarouselLite({ btnNext: "#simpleNext", btnPrev: "#simplePrevious", circular: false, visible: 6 }); }); $(function() { $("a[rel=intext_gallery_1075]").lightBox({containerResizeSpeed: 450 }); //$('.knowledge').tipsy({gravity: 's', fade: false}); });

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.