Izvor: Blic, 15.Maj.2024, 15:58

Šapić na Međunarodni dan porodice sa decom iz Prihvatilišta: "Zahvalan sam ljudima koji sa njima rade, jer im pružaju ljubav koja im prirodno nedostaje"

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić posetio je danas, povodom Međunarodnog dana porodice, Prihvatilište za decu Beograda i mališanima poželeo sreću i radost u danima koji dolaze, sa nadom da oni „sutra svojoj deci obezbede ono što njihovi roditelji njima nisu uspeli”.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Tanasković na Međunarodni dan porodice posetila Prihvatilište za decu Beograda (FOTO)

Izvor: Blic, 15.Maj.2024

Jelena Tanasković, generalni direktor Infrastrukture železnice Srbije posetila je danas, povodom Međunarodnog dana porodice, Prihvatilište za decu Beograda i provela vreme sa decom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.