Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Maj.2024, 15:56

UNS traži da se novinarima na Kosovu obezbedi prevod na srpski jezik

Udruženje novinara Srbije (UNS) sa svojim ogrankom na Kosovu je danas protestovalo što nije bilo prevoda na srpski jezik na konferenciji za novinare koju su u utorak u Regionalnoj policijskoj upravi Sever u Kosovskoj Mitrovici održali ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja i direktor Kosovske policije Gazmend Hodža.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

UNS: Kosovska policija da obezbedi prevod i ne diskriminiše medije na srpskom jeziku

Izvor: JUGpress.com, 15.Maj.2024

BEOGRAD-MITROVICA..Udruženje novinara Srbije (UNS) sa svojim ogrankom na Kosovu protestuje zbog toga što na konferenciji za novinare koju su juče u Regionalnoj policijskoj upravi Sever u Kosovskoj Mitrovici održali ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja i direktor Kosovske policije...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.