Čanak oslobođen optužbi za prebijanje Lešanovića

Izvor: RTS, 30.Mar.2016, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak oslobođen optužbi za prebijanje Lešanovića

Osnovni sud u Novom Sadu oslobodio je lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka optužbi da je u kafanskoj tuči u oktobru 2012. ugrozio bezbednost i naneo lake telesne povrdede Pavlu Lešanoviću iz Beograda.
Na presudu Čanak kao i tužilaštvo imaju pravo da ulože žalbu Apelacionom sudu u Novom Sadu.

Tužilaštvo je optužnicom teretilo Čanka da je u tuči ispred kafane "Tako je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << suđeno", u septembru 2012. godine, prema Pavlu Lešanoviću izvršio krivična dela nanošenje „lakih telesnih povreda“ i „ugrožavanje bezbednosti“.
Tužilaštvo je u završnoj reči predložilo da Čanak bude uslovno osuđen na osam meseci zatvora uslovno na dve godine, dok je odbrana zatražila njegovo oslobađanje.
Čanak je navodno u pratnji obezbeđenja 23. septembra 2012. godine, u posleponoćnim satima ispred kafane "“Tako je suđeno”" pretukao Lešanovića, koji mu je prethodno uputio niz uvreda.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čanak oslobođen optužbi za prebijanje Lešanovića

Izvor: Mondo, 30.Mar.2016

Osnovni sud u Novom Sadu oslobodio je danas lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka optužbi da je u kafanskoj tuči u oktobru 2012. ugrozio bezbednost i naneo lake telesne povrede Pavlu Lešanoviću iz Beograda...Foto: Tanjug, Jaroslav Pap..Na ovu presudu Čanak kao i tužilaštvo imaju...

Nastavak na Mondo...

Čanak oslobođen optužbi za prebijanje Lešanovića

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Mar.2016

Osnovni sud u Novom Sadu oslobodio je danas lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka optužbi da je u kafanskoj tuči u oktobru 2012. ugrozio bezbednost i naneo lake telesne povrdede Pavlu Lešanoviću iz Beograda...Na ovu presudu Čanak kao i tužilaštvo imaju pravo da ulože žalbu Apelacionom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.