Čanak oslobođen optužbi za nanošenje povreda

Izvor: B92, 30.Mar.2016, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak oslobođen optužbi za nanošenje povreda

Novi Sad -- Osnovni sud u Novom Sadu oslobodio je lidera LSV Nenada Čanka optužbi da je u tuči u oktobru 2012. ugrozio bezbednost i naneo lake povrede Pavlu Lešanoviću.

Na ovu presudu Čanak kao i tužilaštvo imaju pravo da ulože žalbu Apelacionom sudu u Novom Sadu.

Tužilaštvo optužnicom tereti Čanka da je u tuči ispred kafane "Tako je suđeno", u septembru 2012. godine, prema Pavlu Lešanoviću izvršio krivična dela nanošenje lakih telesnih povreda i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ugrožavanje bezbednosti.

Tužilaštvo je u završnoj reči predložilo da Čanak bude uslovno osuđen na osam meseci zatvora uslovno na dve godine, dok je odbrana zatražila njegovo oslobađanje.

Čanak je navodno u pratnji obezbeđenja 23. septembra 2012. godine, u posleponoćnim satima ispred kafane “Tako je suđeno” pretukao Lešanovića, koji mu je prethodno uputio niz uvreda.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sud: Čanak nije kriv za prebijanje Lešanovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2016

Osnovni sud u Novom Sadu oslobodio je danas lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka optužbi da je u kafanskoj tuči u oktobru 2012. ugrozio bezbednost i naneo lake telesne povrdede Pavlu Lešanoviću iz Beograda...Na ovu presudu Čanak kao i tužilaštvo imaju pravo da ulože žalbu Apelacionom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.