Izvor: RTS, 07.Feb.2022, 15:05

Belivuk i Miljković negirali optužbe za ubistvo Mihajlovića i Mitića

Optuženi za organizovanje kriminalne grupe Veljko Belivuk i Marko Miljković saslušani su zbog sumnje da su 1. aprila 2019. godine učestvovali u ubistvu Gorana Mihajlovića i Nikole Mitića.
Veljko Belivuk i Marko Miljković su saslušani u Tužilaštvu za organizovani kriminal, u okviru nove istrage koja je pokrenuta prošle sedmice zbog ovog sedmog ubistva za koje se terete zajedno sa još trojicom članova njihove organizovane kriminalne grupe, potvrđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Tanjugu.
Pored njih ispitani su i Vlade Draganić i Miloš Budimir i svi su negirali da su izvršili ova teška ubistva, rekao je novinarima nakon saslušanja njihov branilac Dejan Lazarević ispred Specijalnog suda. 
Oni su saslušani u okviru nove istrage koja je pokrenuta prošle sedmice zbog ovog sedmog ubistva za koje se terete zajedno sa još trojicom članova njihove organizovane kriminalne grupe, potvrđeno je Tanjugu u tužilaštvu.
Istraga je pokrenuta i protiv Nikole Spasojevića, koji nije danas ispitan.
Naredba o sporovođenju istrage protiv njih doneta je 1. februara 2022. zbog krivičnog dela teško ubistvo, saopštilo je tužilaštvo.
Goran Mihajlović se do skoro vodio kao nestao, od aprila 2019. godine. U trenutku nestanka imao je nepune 22 godine.
Belivuk i ostali već su otuženi za pet ubistava, Aleksandra Gligorijevića Pukija, Gorana Veličkovića Goksija, Lazara Vukićevića, Zdravka Radojevića i Milana Ljepoje.
Za šesto ubistvo Nikole Mitića se vodi istraga od oktobra, a ovom spisku sada je pridodato ubistvo Mihajlovića.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.